Příběh zemědělství – Praha
kurz Bezlepkové kynuté těsto
Termín konání: 19. 9. 2020, 12:30–16:30
![Dukátové buchtičky Dukátové buchtičky](http://old.nzm.cz/file/4ce5380b46866cb270866ef37963f5c1/17188/bigperex/29.%20buchti%C4%8Dky%20s%20kr%C3%A9mem.jpg)
Kurz pečení s Radkou Vrzalovou bez lepku a laktózy, případně i bez mléka a vajec - stačí do přihlašovacího formuláře vypsat Vaše intolerance a alergie, Radka je zohlední při přípravě kurzu.
Lektorka: Radka Vrzalová
Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.
Cena kurzu: 2500 Kč
Naučíte se:
- rohlíky nebo pletené housky
- buchtičky se šodó
- polotmavý chleba
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.