Příběh zemědělství – Praha

kurz Chlebový speciál bez lepku

Termín konání: 23. 4. 2022, 12:30–16:30

Chléb

Chlebový speciál s Radkou Vrzalovou bez lepku, laktózy a vajec.

Lektorka: Radka Vrzalová

Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog  a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.

Cena kurzu: 2 500 Kč

 

Kurz je aktuálně plně obsazen.

Budeme připravovat:
  • tmavý chléb semínkový
  •  světlý jemný japonský chléb
  •  nekynutý s mrkví a ořechy 
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.