Příběh zemědělství – Praha
kurz Chlebový speciál bez lepku
Termín konání: 23. 4. 2022, 12:30–16:30
![Chléb Chléb](http://old.nzm.cz/file/be15e71b696367fed433093d1a58298f/28840/bigperex/26.%20chl%C3%A9b%20se%20zakysanou%20smetanou%20bez%20lakt%C3%B3zy%204.jpg)
Chlebový speciál s Radkou Vrzalovou bez lepku, laktózy a vajec.
Lektorka: Radka Vrzalová
Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.
Cena kurzu: 2 500 Kč
Kurz je aktuálně plně obsazen.
Budeme připravovat:
- tmavý chléb semínkový
- světlý jemný japonský chléb
- nekynutý s mrkví a ořechy
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.