Příběh zemědělství – Praha
kurz Chlebový speciál bez lepku
Termín konání: 17. 9. 2022, 12:30–16:30
![Chléb Chléb](http://old.nzm.cz/file/be15e71b696367fed433093d1a58298f/33281/bigperex/26.%20chl%C3%A9b%20se%20zakysanou%20smetanou%20bez%20lakt%C3%B3zy%204.jpg)
Na kurzu si s lektorkou Radkou Vrzalovou připravíte několik druhů chleba. Nebude chybět mrkvový chléb s ořechy nebo foccacia bez kynutí. Kurz chlebový speciál je bez lepku, laktózy a vajec.
Lektorka: Radka Vrzalová
Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.
Cena kurzu: 2 900 Kč
Budeme připravovat:
- tmavý chlebík
- rozmarýnová foccacia bez kynutí
- irský bílý chléb
- mrkvový chléb s ořechy
Jak se přihlásit?
Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.