Příběh zemědělství – Praha

kurz Fermentování - ZRUŠENO

Termín konání: 18. 11. 2020, 17:00–21:00

Fermentování

Co je fermentování? Jak a proč fermentovat potraviny? To vše se dozvíte na kurzu fermentování s Vláďou Sojkou.

www.fermentarum.cz

Lektor: Vláďa Sojka

„Mám rád práci s potravinami, přispívám na nejobsáhlejší český blog o fermentaci potravin Zkvašeno, vyrábím mapu Pečem pecen, fotím houby...“  

Cena: 1900 Kč
Obsah kurzu:

1) Teoretická část

2) Praktická část

  • Kysaná směs zeleniny ve slaném láku
  • Miniaturní Gim-jang, neboli komunitní nakládání kimčchi
  • Kombucha skrz naskrz
  • Rajská omáčka

Z kurzu si účastník odnáší 3 skleničky: se zeleninou, s kombuchou a s kimčchi, skripta a pokud bude chtít, tak sušený chlebový kvásek a/nebo jogurt.

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu