Příběh zemědělství – Praha

kurz Kachna

Termín konání: 8. 11. 2023, 17:00–21:00

Kachna

Kachna, kachna, kachna. To je hlavní surovina tohoto kurzu. Připravovat budete kachní játra Foie Gras, kachní prso i stehno a nebude chybět ani polévka.

Lektor: Radek David

Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Byl dlouholetým členem seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem Intergast Culinary Teamu.

Od srpna 2022 začal pracovat jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je největším poskytovatelem firemního stravování.

V soukromí je Radek velký milovník cestování, fotografování a asijské kuchyně. Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkových světových šéfkuchařů.

Cena: 2 900 Kč
Budeme připravovat:
  • Pečená kachní játra Foie Gras a karamelizovaná jablka
  • Kachní kaldoun s játrovými knedlíčky
  • Kachní prso, kadeřávek a bramborové šišky
  • Konfitované kachní stehno, dušené červené zelí po vinařsku a bramborové lokše
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu


On-line rezervace