Příběh zemědělství – Praha
kurz Maso
Termín konání: 30. 9. 2021, 17:00–21:00
![Steaky Steaky](http://old.nzm.cz/file/63434b3d84b05b2859d75ae1e3db652e/25121/bigperex/edson-saldana-J88no2vCrTs-unsplash.jpg)
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách.
Cena: 2 500 Kč
Naučíte se:
- práce se steakovým masem
- marinování mas
- techniky přípravy
- nejoblíbenější omáčky
- přílohy
- tartar
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu