Příběh zemědělství – Praha
kurz Masopustní dobroty bez lepku
Termín konání: 19. 2. 2022, 12:30–16:30
![Masopust Masopust](http://old.nzm.cz/file/4163629605b9b30318aa78d2384bf4f6/28827/bigperex/2019_04_2%20nzm%20praha%20kurz%20doughnuts%20ryassnyi%2014.jpg)
Kurz pečení s Radkou Vrzalovou bez lepku a mléka (i vegan varianty).
Lektorka: Radka Vrzalová
Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.
Cena kurzu: 2500 Kč
Kurz je aktuálně plně obsazen. Můžete se přihlásit jako náhradník, stačí poslat e-mail na kurzyvareni@nzm.cz.
Naučíte se:
- koblihy
- šrouby
- louhované preclíky
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.