Příběh zemědělství – Praha

kurz Sladké velikonoční pečení bez lepku

Termín konání: 18. 3. 2023, 12:30–16:30

Velikonoce

Budeme péct ze směsových mouk medové jidášky s pohankou a beránka, usmažíme si boží milosti. Naučíme se zakládat lednicové těsto, třené jemné těsto a překládané těsto – bez lepku, laktózy nebo mléka.

Lektorka: Radka Vrzalová

Radka se už více než 16 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog  a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou čtyř kuchařek a spoluautorkou bezlepkové kuchařky Apetitu. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.

Cena kurzu: 2 900 Kč

Budeme připravovat:
  • plněné medové jidášky
  • kokosový beránek s matcha a pistáciemi 
  • boží milosti
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz. 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.


On-line rezervace