Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Chřest
Termín konání: 16. 5. 2019, 17:00–21:00
![Chřest Chřest](http://old.nzm.cz/file/e8f0ecc5f307f9271892ad78fcc77080/10977/bigperex/chrest1.jpg)
Chřest je v poslední době velmi módní zelenina, ale před lety ji mívaly naše babičky téměř na každé zahrádce. Přijďte se naučit připravit chřestovou polévku, chřest marinovaný a smažený, chřestové rizoto s lososem nebo ty nejlepší omáčky ke chřestu.
Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2200 Kč
Budeme vařit:
- Marinovaný chřest, tartar z lososa a krém z petržele
- Dvoubarevná chřestová polévka
- Chřestové rizoto s pražmou a rajčaty
- Chřest s holandskou omáčkou
- Smažený chřest s choron omáčkou
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu