Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Chřest - zrušeno
Termín konání: 21. 4. 2020, 17:00–21:00
![Chřest Chřest](http://old.nzm.cz/file/cbbb97affa942eb113d5289e095d65be/15291/bigperex/87498311_1052558725102128_6909899636715028480_n.jpg)
V souvislosti s nařízením vlády o zrušení všech veřejných aktivit a akcí nad 30 osob je Národní zemědělské muzeum od čtvrtka 12. března do odvolání pro veřejnost uzavřeno. Vzhledem k dalším opatřením je zrušen i kurz vaření Chřest.
Chřest je v poslední době velmi módní zelenina, ale před lety ji mívaly naše babičky téměř na každé zahrádce. Přijďte se naučit chřestovou polévku, rizoto nebo quiche s chřestem. Chybět nebude ani chřest s holandskou omáčkou.
Lektor: Radek David
Cena: 2200 Kč
Budeme vařit:
- Chřestová polévka
- Chřestové ragú, bramborové gnocchi a petrželkový olej
- Chřestové risotto, tygří krevety a malá rajčata
- Quiche s chřestem, lososem a estragonem
- Chřest s holandskou omáčkou
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu