Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Hostínský chřest

Termín konání: 3. 5. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Hostínský chřest

Chřest je v poslední době velmi módní zelenina, ale před lety ji mívaly naše babičky téměř na každé zahrádce. Přijďte se naučit připravit chřestovou polévku, chřest marinovaný a smažený, chřestové rizoto s lososem nebo ty nejlepší omáčky ke chřestu.

Lektor:

Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena:

1890 Kč

Vařili jsme:
  • Marinovaný chřest, pošírované vejce a bazalkové pesto
  • Chřestová polévka s krutony a lososovým kaviárem
  • Pečený hovězí pupek, smažený chřest a bernská omáčka
  • Chřestové rizoto s pečeným lososem
  • Chřest s opraženou strouhankou, holandskou a choron omáčkou

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Kurz vaření Hostínský chřest s Radkem Davidem, 3. 5. 2018