Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Hostínský chřest
Termín konání: 3. 5. 2018, 17:00–21:00
![Kurz vaření Hostínský chřest Kurz vaření Hostínský chřest](http://old.nzm.cz/file/e8f0ecc5f307f9271892ad78fcc77080/4711/bigperex/chrest1.jpg)
Chřest je v poslední době velmi módní zelenina, ale před lety ji mívaly naše babičky téměř na každé zahrádce. Přijďte se naučit připravit chřestovou polévku, chřest marinovaný a smažený, chřestové rizoto s lososem nebo ty nejlepší omáčky ke chřestu.
Lektor:
Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002
Cena:
1890 Kč
Vařili jsme:
- Marinovaný chřest, pošírované vejce a bazalkové pesto
- Chřestová polévka s krutony a lososovým kaviárem
- Pečený hovězí pupek, smažený chřest a bernská omáčka
- Chřestové rizoto s pečeným lososem
- Chřest s opraženou strouhankou, holandskou a choron omáčkou