Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Maso a ryby
Termín konání: 13. 12. 2018, 17:00–21:00
![Maso a ryby Maso a ryby](http://old.nzm.cz/file/611a52b1c73cc0dccc19c821a65a419a/9583/bigperex/steak-2975323_1920.jpg)
Martin Svatek vládne jedné z nejlepších tuzemských restaurací. Je to nejen skvělý šéfkuchař, ale i showman, vaření s ním je vždy jedinečným zážitkem. Martin si pro vás připravil kurz zaměřený na úprava masa. Naučíte se připravit steak ze svíčkové, roládu z bažanta a filet z candáta. Jako sladká tečka bude smažená zmrzlina!
Lektor: Martin Svatek - šéfkuchař restaurace Goldie v hotelu Nautilus v Táboře, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
Cena kurzu: 1890 Kč
Budeme vařit:
- Filet z candáta s fenyklem a máslovou omáčkou
- Steak ze svíčkové s husími játry
- Roláda z bažanta s císařskými žampiony
- Smažená zmrzlina
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu