Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Maso a ryby

Termín konání: 13. 12. 2018, 17:00–21:00

Maso a ryby

Martin Svatek vládne jedné z nejlepších tuzemských restaurací. Je to  nejen skvělý šéfkuchař, ale i showman, vaření s ním je vždy jedinečným zážitkem. Martin si pro vás připravil kurz zaměřený na úprava masa. Naučíte se připravit steak ze svíčkové, roládu z bažanta a filet z candáta. Jako sladká tečka bude smažená zmrzlina!

Lektor: Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie v hotelu Nautilus v Táboře, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR 

Cena kurzu: 1890 Kč

Budeme vařit:
  • Filet z candáta s fenyklem a máslovou omáčkou
  • Steak ze svíčkové s husími játry
  • Roláda z bažanta s císařskými žampiony
  • Smažená zmrzlina
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.