Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady II.
Termín konání: 8. 2. 2018, 17:00–21:00
![Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady II. Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady II.](http://old.nzm.cz/file/c496ec90a5c397931d80ccdb59bf3b2a/2967/bigperex/vareni.jpg)
Kdo ovládá umění přípravy omáček, je králem kuchyně.
Připravit omáčku tak, aby měla ideální konzistenci, chuť a krásnou barvu, není jen tak. Ale když máte dobré vedení, není problém dostat se na kobylku studeným a ani teplým omáčkám.
Jan Horký, kapitán Národního týmu AKC ČR vám ukáže, jak udělat holandskou omáčku nebo jak připravit tradiční jihočeskou kulajdu.
Lektor: Jan Horký
Cena: 1490 Kč
Budeme vařit:
Holandská omáčka a její alternativy
Koprová omáčka z espumy s grilovaným candátem
Černá omáčka s povidly a ořechy s dančím steakem
Tradiční kulajda se zastřeným vejcem
Tradiční cibulačka
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.