Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady II.

Termín konání: 8. 2. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady II.

Kdo ovládá umění přípravy omáček, je králem kuchyně. 

Připravit omáčku tak, aby měla ideální konzistenci, chuť a krásnou barvu, není jen tak. Ale když máte dobré vedení, není problém dostat se na kobylku studeným a ani teplým omáčkám.
Jan Horký, kapitán Národního týmu AKC ČR vám ukáže, jak udělat holandskou omáčku nebo jak připravit tradiční jihočeskou kulajdu. 

Lektor: Jan Horký

Cena: 1490 Kč

 

Budeme vařit:

Holandská omáčka a její alternativy
Koprová omáčka z espumy s grilovaným candátem
Černá omáčka s povidly a ořechy s dančím steakem
Tradiční kulajda se zastřeným vejcem
Tradiční cibulačka

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Fotogalerie kurzu vaření Omáčky, polévky – národní poklady II s Janem Horkým, 8. 2. 2018