Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Polévky
Termín konání: 25. 9. 2019, 17:00–21:00
![Polévky Polévky](http://old.nzm.cz/file/673c0e53f1cedb19f3f877fa8c56d627/13137/bigperex/soup-698639_1920.jpg)
Lektor: Radek David
Cena: 2200 Kč
Budeme vařit:
- příprava kuřecího vývaru ze syrových a pečených kostí
- příprava zeleninového vývaru
- kuřecí vývar s kuřecími nočky a zeleninou
- dýňová polévka s kokosovým mlékem a zázvorem
- hrášková polévka
- Minestrone
- kořeněný vývar s rýžovými nudlemi
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu