Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření První republika
Termín konání: 18. 9. 2018, 17:00–21:00
![Kurz vaření První republika Kurz vaření První republika](http://old.nzm.cz/file/a92f663af3fd6fa7f4a7df533e289ea2/8146/bigperex/2018_05_10%20kurz%20vareni%20drubez%20horky%20NZM%20Praha%2027.jpg)
Stejně jako naše republika slaví i Národní zemědělské muzeum tento rok sto let od svého založení. Na oslavu jsme si pro vás připravili několik tematických kurzů. Během kurzu s názvem První republika ,,se vrátíme do doby, kdy byla naše gastronomie na vrcholu a uvaříme si pokrmy inspirované kuchyní první republiky" (Jan Horký).
Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018
Cena: 1890 Kč
Budeme vařit:
- Tatarák z telecího s lanýžovým olejem, opečené toasty a zakysaná smetana
- Losos v šafránové bešamelové omáčce
- Kachní játra na špeku
- Vyzrálá hovězí roštěná „madeira“ špenátové kapání
- Jáhlová kaše, ostružiny vařené v medu smažené listové těsto
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu