Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Ryby z našich řek a rybníků

Termín konání: 19. 10. 2017

Kurz vaření Ryby z našich řek a rybníků

Zveme Vás na další kurz vaření v Národním zemědělském muzeu v Praze na Letné. Tentokrát se zaměříme na přípravu ryb. Kurz povede Jan Horký.

Lektor: Jan Horký – kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/18

Doba trvání kurzu: 17:00 – 20:00

Cena kurzu: 1490 Kč

Budeme vařit:
Zauzený pstruh s křenovou espumou
Silná rybí polévka se zeleninou a šafránem
Tartare ze pstruha s pomerančem a citrusovou zakysanou smetanou
Konfitovaný filet candáta v másle s koprovou omáčkou a mini bramborem pečeným v popelu

> více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Kurz vaření Ryby z našich řek a rybníků s Janem Horkým, 19. 10. 2017