Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Ryby z našich řek a rybníků
Termín konání: 19. 10. 2017
![Kurz vaření Ryby z našich řek a rybníků Kurz vaření Ryby z našich řek a rybníků](http://old.nzm.cz/file/6223a6371a414631857f49fba4aac1d5/2221/bigperex/kurzy%20vareni%20ryby.jpg)
Zveme Vás na další kurz vaření v Národním zemědělském muzeu v Praze na Letné. Tentokrát se zaměříme na přípravu ryb. Kurz povede Jan Horký.
Lektor: Jan Horký – kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/18
Doba trvání kurzu: 17:00 – 20:00
Cena kurzu: 1490 Kč
Budeme vařit:
Zauzený pstruh s křenovou espumou
Silná rybí polévka se zeleninou a šafránem
Tartare ze pstruha s pomerančem a citrusovou zakysanou smetanou
Konfitovaný filet candáta v másle s koprovou omáčkou a mini bramborem pečeným v popelu