Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Sladkovodní ryby - ZRUŠENO
Termín konání: 4. 11. 2020, 17:00–21:00
![Ryby Ryby](http://old.nzm.cz/file/a72cbb7f7ffd2a6b35e512e763dc0b50/18627/bigperex/ryby.jpg)
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.
Cena: 2200 Kč
Naučíte se:
- Filetovat kapra a pstruha
Budeme vařit:
- Tartar ze pstruha
- Salát ze zauzeného kapra s fermentovanou zeleninou
- Filet ze pstruha pošírovaný v olivovém oleji s hráškem a krupicovou kaší
- Marinovaný kapr v citrusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem
- Košíček s limetkovým krémem
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.