Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Steaky a tataráky

Termín konání: 3. 9. 2020, 17:00–21:00

Steaky

Kurz vaření zaměřený na přípravu steaků, příloh a omáček vylepšil Pavel Minář ještě několika recepty na dokonalé tataráky.

Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Cena: 2200 Kč 
Naučíte se:

Steaky:

  • Rib eye steak
  • Rump steak
  • Telecí pečínka

Přílohy:

  • Bramborová espuma, pečené celerové hranolky s lanýžovým olejem, křížaly z červené řepy

Omáčky:

  • Demi glace, smetanová s estragonem

Tataráky:

  • Hovězí s majonézou, kapati, okurkou a chilli
  • Hovězí s lanýžovým olejem
  • Telecí s bazalkou, parmazánem a rajčaty
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.