Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Sto let

Termín konání: 25. 10. 2018, 17:00–21:00

100 let

Stejně jako naše republika slaví i Národní zemědělské muzeum tento rok sto let od svého založení. Na oslavu jsme si pro vás připravili několik tematických kurzů. Během kurzu vaření Sto let si společně s naším lektorem Radkem Davidem zavzpomínáte na tradiční pokrmy první republiky, socialismu i porevolučního období. Nebudou chybět bramborové škubánky, krkovice ani moderní lehký dezert. 

 

Lektor: Radek David - executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena: 1890 Kč 

Budeme vařit:

Válečná a poválečná doba 

  • Placky z bramborových škubánků a restované houby 

Socialismus 

  • Krkovice, česnekový konfit, pečená cibule, kroupy s anglickou slaninou a tymiánová omáčka

Demokracie 

  • Pomalu pečený dančí hřbet s omáčkou z červeného vína a koření, liškové ragú

Nové tisiciletí 

  • Marinovaný ananas, mučenka, kokosový crumble a pěna z kokosového mléka
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Tento kurz vaření je již plně obsazen. 

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu