Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Svatomartinská husa

Termín konání: 11. 11. 2017

Kurz vaření Svatomartinská husa

O Letenské huse na svatého Martina bude kurz vaření věnován přípravě tradiční svatomartinské husy.

Lektor:

Tomáš Levý – šéfkuchař, proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michelinskou hvězdou.

Doba trvání kurzu:

11:00 – 15:00

Cena kurzu:

1 490 Kč

Budeme vařit:

Zauzené husí prso, marmeláda ze šalotky a brusinek

Husí játra s jablky, slaninou a majoránkou

Konfitované husí stehno, pečené zelí, placky z topinamburu

Mrkvánek s rakytníkem

 

více o kurzech vaření

 

Fotogalerie Kurz vaření Svatomartinská husa s Tomášem Levým, 11. 11. 2017