Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Svatomartinská husa
Termín konání: 11. 11. 2017
![Kurz vaření Svatomartinská husa Kurz vaření Svatomartinská husa](http://old.nzm.cz/file/f9024bb76cc07865004aedc3b75a5f3c/2634/bigperex/vareni%20husa_a.jpg)
O Letenské huse na svatého Martina bude kurz vaření věnován přípravě tradiční svatomartinské husy.
Lektor:
Tomáš Levý – šéfkuchař, proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michelinskou hvězdou.
Doba trvání kurzu:
11:00 – 15:00
Cena kurzu:
1 490 Kč
Budeme vařit:
Zauzené husí prso, marmeláda ze šalotky a brusinek
Husí játra s jablky, slaninou a majoránkou
Konfitované husí stehno, pečené zelí, placky z topinamburu
Mrkvánek s rakytníkem