Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Velikonoce
Termín konání: 8. 4. 2019, 17:00–21:00
![Velikonoce Velikonoce](http://old.nzm.cz/file/f04ad2cc3e5474c1a8e95407969b0574/11331/bigperex/2018_03_15%20kurz%20vareni%20horky%20velikonoce%20NZM%20Praha%2028.jpg)
Velikonoce jsou spojené s přicházejícím jarem. Mezi velikonoční klasiku patří pokrmy z vajec, mladých zvířat (jehně, kůzle...) nebo bylinek. Po zimě už si musíme trochu odlehčit jídelníček.
Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2200 Kč
Budeme vařit:
- Pošírované vejce, polníček a pyré z medvědího česneku
- Dušené králičí stehno a mandlová nádivka s bylinkami
- Jehněčí kotletky, krémový špenát a bramborové pečené škubánky
- Mrkvový dortík s tvarohovým krémem
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu