Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Velikonoční menu

Termín konání: 15. 3. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Velikonoční menu

Velikonoce jsou spojené s přicházejícím jarem.

Mezi velikonoční klasiku patří pokrmy z vajec, mladých zvířat (jehně, kůzle...) nebo bylinek. Po zimě už si musíme trochu odlehčit jídelníček.

Lektor Jan Horký vás naučí připravovat čtyři krásná jídla báječně se hodící k Velikonocím.

 

Budeme vařit:

  • Vaječná tlačenka moderně s uzeným pstruhem
  • Králičí ledvinky na česneku s bylinkovou nádivkou
  • Grilované jehněčí kotletky s hráškovo mátovým krémem
  • Žloutková zmrzlina s nugátovou pěnou, tvaroh s jedlým zlatem

 

Cena: 1490 Kč

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Kurz vaření Velikonoční menu s Janem Horkým, 15. 3. 2018