Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Velikonoční menu
Termín konání: 15. 3. 2018, 17:00–21:00
![Kurz vaření Velikonoční menu Kurz vaření Velikonoční menu](http://old.nzm.cz/file/cea2ccdc4854e67c20af48ae0f787085/4507/bigperex/kurz%20vareni%20velikonoce%20a.jpg)
Velikonoce jsou spojené s přicházejícím jarem.
Mezi velikonoční klasiku patří pokrmy z vajec, mladých zvířat (jehně, kůzle...) nebo bylinek. Po zimě už si musíme trochu odlehčit jídelníček.
Lektor Jan Horký vás naučí připravovat čtyři krásná jídla báječně se hodící k Velikonocím.
Budeme vařit:
- Vaječná tlačenka moderně s uzeným pstruhem
- Králičí ledvinky na česneku s bylinkovou nádivkou
- Grilované jehněčí kotletky s hráškovo mátovým krémem
- Žloutková zmrzlina s nugátovou pěnou, tvaroh s jedlým zlatem
Cena: 1490 Kč