Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Zvěřina - ZRUŠENO
Termín konání: 3. 11. 2020, 17:00–21:00
![Zvěřina Zvěřina](http://old.nzm.cz/file/51a61a09a5ab12e93008ad4f23357e7c/20055/bigperex/IMG_9927.jpg)
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.
Cena: 2200 Kč
Naučíte se:
- sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou
- bažantí vývar se zeleninou a brandy
- dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem
- kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany
- sněhová palačinka s brusinkami a ořechy
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.