Příběh zemědělství – Praha

kurz Základní omáčky

Termín konání: 21. 2. 2022, 16:00–20:00

Omáčky

Poctivá omáčka pozvedne každé jídlo na vyšší úroveň. Šéfkuchař Radek David vám ukáže, jak na dokonalou omáčku. Nebudou chybět ani různé tipy a triky. 

Lektor: Radek David

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena: 2 500 Kč
Budeme připravovat:
  • Kuřecí fond a omáčky z něj – pepřová a tymiánová
  • Svíčková omáčka /na smetaně/
  • Veloute a koprová omáčka
  • Majonéza a tatarská omáčka
  • Holandská omáčka
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.