Příběh zemědělství – Praha

kurz Základy asijské kuchyně

Termín konání: 14. 9. 2022, 17:00–21:00

Asie

Naučíte se veškeré základy asijské kuchyně a i její pojetí jako tzv. street food, postupy, krájení a přípravu několika jídel. Spolu s tipy, kde a jak nakupovat suroviny, jak je používat a celkově jak k této bohaté a krásné kuchyni přistupovat, chápat ji a perfektně připravit.

Lektor: Ondřej Kůla

Pracoval jako zástupce šéfkuchaře v resturaci Lemon Leaf a chef de partie v hotelu Mandarin Oriental, několik let se věnoval i přípravě sushi. Je to velký milovník asijské, indické, ale i české a americké kuchyně, curries apod. Jako jeden z prvních dělal soukromé i veřejné kurzy vaření věnované asijské kuchyni. Posledních několik let podniká a věnuje se svému food trucku, kde připravuje old/new school barbecue.

Cena: 3 200 Kč
Budeme připravovat:
  • Tom ka gai (polévka s kokosovým mlékem, kuřecím masem a houbami)
  • Teryiaki omáčka (základní omáčka asijké kuchyně)
  • Yellow thai curry veg (vegetaránské žluté kari s kokosovým mlékem)
  • Phad thai koong (restované sladkokyselé nudle s krevetami a arašídy)
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu


On-line rezervace