Příběh zemědělství – Praha

kurz Zvěřina

Termín konání: 21. 10. 2021, 17:00–21:00

Zvěřina

Podzim a zvěřina patří k sobě. Na tomto kurzu si s šéfkuchařem Pavlem Minářem připravíte paštiku, polévku, dančí i kančí maso a v menu nebude chybět ani dezert.

Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Stal se členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR, 8 let byl také členem Národního týmu AKC ČR. 13 let provozoval vlastní restaurace a poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. 

Cena: 2 500 Kč 
Naučíte se:
  • zvěřinová paštika s praženými mandlemi
  • zvěřinová polévka s houbami
  • dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem a šalotkovou marmeládou
  • kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany
  • sněhová palačinka s brusinkami a ořechy
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.