Příběh zemědělství – Praha

kurz Zvěřina s Radkem Davidem

Termín konání: 31. 10. 2022, 17:00–21:00

Zvěřina s Radkem

Podzimní zvěřinové menu si pro vás připravil Radek David. Na tomto zvěřinovém kurzu se naučíte připravit carpaccio z dančího hřbetu, kančí na smetaně nebo srnčí plec na víně. Nebude chybět spousta rad, tipů a triků. 

Lektor: Radek David

Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Byl dlouholetým členem seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem Intergast Culinary Teamu.

Od srpna 2022 začal pracovat jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je největším poskytovatelem firemního stravování.

V soukromí je Radek velký milovník cestování, fotografování a asijské kuchyně. Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkových světových šéfkuchařů.

Cena: 3 200 Kč
Budeme připravovat:
  • Carpaccio z dančího hřbetu, lanýžová majonéza a parmezánem
  • Houbová krémová polévka a knedlíčky z divočáka
  • Srnčí plec na víně s kořenovou zeleninou a sušenými švestkami
  • Kančí na smetaně a hořčici
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu