Příběh zemědělství – Praha

Marmelády - workshop

Termín konání: 21. 6. 2018, 17:00–21:00

workshop Marmelády, Národní zemědělské muzeum Praha

Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Jak uvařit nejlepší jahodový džem?

Uvařit výborný džem není tak jednoduché, jak se může zdát. Během workshopu vás naučíme základní jahodový džem a navíc se dozvíte i něco o párování, s čím a jak jahodu nejlépe zkombinovat. Do tajů přípravy džemů a marmelád vás zasvětí Dagmar Malá (Hana Šindlerová - Marmelády s příběhem).

 

Lektorka: Dagmar Malá

Cena: 990 Kč

Budeme připravovat:
  • Jahodový džem
  • Jahodovo-rebarborový džem
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem workshopu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Workshop Marmelády, 21. 6. 2018, Národní zemědělské muzeum Praha; lektorka Dagmar Malá