Příběh zemědělství – Praha
MASO! – kurz vaření
Termín konání: 4. 6. 2018, 17:00–21:00
![MASO! – kurz vaření MASO! – kurz vaření](http://old.nzm.cz/file/b008ac153b2b5111bc7bc0458781bcca/4917/bigperex/maso%20kurz%20vareni.jpg)
Grilovačky jsou v plném proudu. Díky kurzu vaření s Janem Horkým se z vás stanou královny a králové nejen grilu. Naučíte se, jak maso správně ošetřit, než jde na pánev či gril. Honza s vámi zkusí maso upravit metodou sous vide a pak ho teprve grilovat. Čekají vás i další pokusy. Naučíte se také připravovat k masu různé fajnové omáčky.
Kurz jako lusk pro ty, co milují maso!
Lektor: Jan Horký
Cena: 2 200 Kč
Na tento kurz nelze uplatnit dárkový poukaz.
Budeme připravovat:
- Prsa z kukuřičných kuřátek připravená „sous vide“ a grilovaná s hořčicovým dresinkem, brokolicový salát
- Špízy z kachních prsou s omáčkou ze sušených švestek, skořice a badyánu, nudličky ze salátové okurky marinované v citrónu
- Vepřová panenka pečená na nízkou teplotu, omáčka z hrubozrnné hořčice
- Hovězí picanha vyzrálá s petrželovo-citrónovým dresinkem
- Mini brambory pečené v popelu v troubě
Kurz vaření je již obsazen.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.