Příběh zemědělství – Praha

Myslivecký workshop pro děti i dospělé

Termín konání: 22. 10. 2022, 11:30–14:30

Paštika

V rámci letošního Mysliveckého dne se můžete mimo jiné zúčastnit i kulinárních workshopů v našem gastrostudiu. Dopolední workshop je určen malým nadšeným kuchařkám a kuchařům a odpolední naopak dospělým. Během workshopů budete pod vedením zkušených lektorů Staré gardy Asociace kuchařů a cukrářů České republiky připravovat dýňové palačinky (děti) a srnčí hřbet (dospělí).

11:30 workshop pro děti od 8 let

  • příprava dýňových palačinek

13:30 workshop pro dospělé

  • příprava srnčího hřbetu podle Václava Soukupa a přílohy, ukázka starých receptů a knihy Lovcova kuchyně, povídání o zvěřině
Lektoři: členové Staré gardy AKC ČR
Cena: 100 Kč / osoba
Kapacita: 10 osob
Doba trvání: 60 minut

Workshop si můžete zakoupit v den konání akce na pokladně ve vestibulu muzea.

Jak se přihlásit?

Kurz vaření, workshop i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz / workshop nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu