Příběh zemědělství – Praha
Nedělní oběd v muzeu – kurz vaření
Termín konání: 25. 2. 2018, 11:00–15:00
![Nedělní oběd v muzeu – kurz vaření Nedělní oběd v muzeu – kurz vaření](http://old.nzm.cz/file/c6285758e4121dcbcbb1c030885891e2/4242/bigperex/nedelni%20obed%20a.jpg)
Uvařit netradiční nedělní oběd pod vedením profesionála a pochutnat si na něm v muzeu – to je tip na skvěle prožitou část neděle.
Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002
Budeme vařit:
Míchaný zelený salát, bramborové rohlíčky, křupavá anglická slanina, pošírované vejce a hořčičný dresing
Kuřecí vývar trochu jinak, líp, chutně a s chutí Asie
Pečená vepřová panenka v sekané, bramborové pyré, rozdušená rajčata s paprikami
Krémová čokoláda s malinami
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Jak se přihlásit?
Rezervujte si své místo na adrese kurzyvareni@nzm.cz a platbu hotově nebo kartou můžete provést na pokladně muzea v den konání kurzu.