Příběh zemědělství – Praha

Nedělní oběd v muzeu – kurz vaření

Termín konání: 25. 2. 2018, 11:00–15:00

Nedělní oběd v muzeu – kurz vaření

Uvařit netradiční nedělní oběd pod vedením profesionála a pochutnat si na něm v muzeu – to je tip na skvěle prožitou část neděle.

Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena kurzu: 1 890 Kč

 

Budeme vařit:

Míchaný zelený salát, bramborové rohlíčky, křupavá anglická slanina, pošírované vejce a hořčičný dresing
Kuřecí vývar trochu jinak, líp, chutně a s chutí Asie
Pečená vepřová panenka v sekané, bramborové pyré, rozdušená rajčata s paprikami
Krémová čokoláda s malinami

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Jak se přihlásit?

Rezervujte si své místo na adrese kurzyvareni@nzm.cz a platbu hotově nebo kartou můžete provést na pokladně muzea v den konání kurzu. 

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Kurz vaření Nedělní oběd v muzeu, lektor: Radek David, 25. 2. 2018