Příběh zemědělství – Praha
Příprava SUSHI - kurz pro děti a rodiče
Termín konání: 23. 3. 2019, 11:00–15:00
![Sushi Sushi](http://old.nzm.cz/file/fa51563aa127b73e36b98714dfe52305/10860/bigperex/sushi-2455981_1920.jpg)
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.
Cena: 2200 Kč (dítě + dospělý)
Budeme připravovat:
- bourání lososa
- Sashimi
- Nigiri
- Maki
- California
- Tempura
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu