Příběh zemědělství – Praha

workshop Domácí zabijačka

Termín konání: 26. 1. 2019, 10:00–16:00

Zabijačkový workshop

Lektor David Wisniowski vám ukáže, že zabijačku si můžete udělat i doma. Vyzkoušíte si, jak se vyrábí jitrnice, tlačenka, jelítka... Všechny dobroty si můžete sníst přímo v muzeu nebo odnést domů. Workshopy proběhnou v gastrostudiu ve 3. patře pražské budovy Národního zemědělského muzea.

Lektor: David Wisniowski

Cena workshopu: 990 Kč, 25. a 26. 1. 1+1 ZDARMA 

Předpokládaná délka: 120 minut

Začátky workshopů: 10:00 a 14:00

Budeme vyrábět zabijačkové dobroty.
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Fotogalerie workshopů k Letenskému praseti, 27. 1. 2018