Příběh zemědělství – Praha

workshop Kvasíme zeleninu / fermentace krok za krokem

Termín konání: 30. 11. 2023, 17:00–20:00

Fermentace

Fermentací zeleniny krok za krokem vás provede Ing. Eliška Kováříková, Ph.D. z Výzkumného ústavu potravinářského Praha. Dozvíte se vše o principu přípravy fermentovaných potravin, jak postupovat při vlastní realizaci, na co si dát pozor nebo jaké jsou zdravotní benefity fermentované zeleniny.

 

Workshop se skládá ze dvou částí – teoretické a praktické, každá z nich trvá zhruba hodinu. Z workshopu si odnesete základní informace o fermentaci zeleniny, recepty a zeleninu připravenou na kvašení.
Lektorka: Ing. Eliška Kováříková, Ph.D.
Cena: 1 500 Kč
Co vás čeká a co si odnesete:
  • teoretický úvod
  • ochutnávka
  • fermentace v praxi
  • zeleninu na kvašení

Nádoby / sáčky pro vás budeme mít připravené, ale uvítáme, když si přinesete vlastní sklenici s víčkem nebo uzavíratelný zip sáček.

Tento termín workshopu je plně obsazen.

Jak se přihlásit na workshop?

Workshop můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na workshop Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.


On-line rezervace