Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Z polí, luk a lesů…

Termín konání: 14. 10. 2017

Kurz vaření Z polí, luk a lesů…

Přijďte na kurz vaření do muzea! V říjnu pro Vás v Národním zemědělském muzeu v Praze na Letné otevíráme expozici Gastronomie, jejíž součástí je i gastrostudio. 

V gastrostudiu se budou konat gastronomické semináře, přednášky a především kurzy vaření pro veřejnost pod vedením profesionálních kuchařů.

Začínáme 14. října 2017 v 11:00 kurzem zaměřeným na přípravu zvěřiny pod názvem Z polí, luk a lesů…

Lektor: Tomáš Levý – šéfkuchař, proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michellinskou hvězdou

Doba trvání kurzu: 11:00 – 15:00

Cena kurzu: 1 890 Kč

Budeme vařit:
Zauzená kachní prsa s brusinkovým želé
Kančí hřbet s kaštanovým pyré a černým kořenem s ořechy
Kančí kýta se šípkovou omáčkou a topinamburovým bramborákem
Kroketa z bažanta, laktonéza s červeným vínem

 

> Další kurzy

Fotoalbum