Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Z polí, luk a lesů…
Termín konání: 14. 10. 2017
![Kurz vaření Z polí, luk a lesů… Kurz vaření Z polí, luk a lesů…](http://old.nzm.cz/file/756f1721d374a0d23c6bba22dfe63fe8/2073/bigperex/IMG_9533.jpg)
Přijďte na kurz vaření do muzea! V říjnu pro Vás v Národním zemědělském muzeu v Praze na Letné otevíráme expozici Gastronomie, jejíž součástí je i gastrostudio.
V gastrostudiu se budou konat gastronomické semináře, přednášky a především kurzy vaření pro veřejnost pod vedením profesionálních kuchařů.
Začínáme 14. října 2017 v 11:00 kurzem zaměřeným na přípravu zvěřiny pod názvem Z polí, luk a lesů…
Lektor: Tomáš Levý – šéfkuchař, proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michellinskou hvězdou
Doba trvání kurzu: 11:00 – 15:00
Cena kurzu: 1 890 Kč
Budeme vařit:
Zauzená kachní prsa s brusinkovým želé
Kančí hřbet s kaštanovým pyré a černým kořenem s ořechy
Kančí kýta se šípkovou omáčkou a topinamburovým bramborákem
Kroketa z bažanta, laktonéza s červeným vínem