Muzeum českého venkova – zámek Kačina

Zámecké hodování

Termín konání: 28. 7. 2018 – 29. 7. 2018

Zámecké hodování na Kačině 2018

Festival dobrého jídla a pití. Ukázky vaření, dětský koutek, gastronomické příspěvky – a to zdaleka není všechno!

Snili jste vždy o tom, že pojedete na Srí Lanku, budete obdivovat krásy její architektury, pláží a slonů? Slony vám sice nepřivezeme, ale za to přivezeme srílanskou gastronomii, a to v podání SRI LANKAN CURRY HOUSE a jejich menu. 

Do koutů Francie vás přivedou další stánky. Přijďte a objevte hamburgery "à la Francaise" ve food-trucku Bonjour. Ochutnejte francouzská vína na stánku Kamelie. Můžete se dozvědět, které víno pít k vybraným sýrům. Kamelie vám nabídne i další aromatizované vinné nápoje. Svěží vinné nápoje příjemně nasládlé, s různými ovocnými extrakty a aromaty, které jim dodávají jedinečnou chuť a jemnou vůni. Ochutnejte Piňa coladu, Mojito, lesní jahodu, karamel....

Ná Zámeckém hodování na vás čeká i africká kuchyně. Ta od Mama Africa vás překvapí pestrou škálou chutí a zároveň svou jednoduchostí.

Podrobný program

Sobota 28/07:

11.15    Tomáš Klásek, harmonikář

11.30    Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny

12.00   Tomáš Klásek, harmonikář

12.30   Petr Erin Kováč – losos, filetování, losos s kokosem a citrusy

13.00   Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání

13.30   Petr Erin Kováč – grilovaný tuňák na salátu s citrusovým vinagretem

14.00   Tomáš Klásek, harmonikář

14.30   Petr Erin Kováč – krevety v kokosovém těstíčku

15.00   GROŠÁCI, country-southern rock Praha

15.30   Petr Erin Kováč – tataráček z lososa na opečeném toustu

16.00   GROŠÁCI, country-southern rock Praha

16.15    Petr Erin Kováč – losos, filetování, losos s kokosem a citrusy

16.45   GROŠÁCI, country-southern rock Praha

17.15    Petr Erin Kováč – tataráček s tuňáka s bílou ředkví

17.45   GROŠÁCI, country-southern rock Praha

18.20   Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání

 

Neděle 29/07 :

10.20   Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny

11.00   FootBag Show

11.30    Petr Erin Kováč – losos, filetování, grilovaný losos s pečenou středomořskou zeleninou

12.00   FootBag Show

13.00   TS Vergillio, DDM Kolín

13.30   Petr Erin Kováč – grilovaný tuňák, pečená středomořská zelenina

14.00   TS Vergillio, DDM Kolín

14.15    Jakub Tichý – koncert

14.30   Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání

15.00   TS Vergillio, DDM Kolín

15.15    Petr Erin Kováč – tataráček z lososa na opečeném toustu

15.45   Jakub Tichý, koncert

16.15    Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání

16.45   Jakub Tichý, koncert

17.15    Petr Erin Kováč – grilovaný tuňák, pečená středomořská zelenina

17.40   Jakub Tichý, koncert

 

Vstupné na akci

  • 60 Kč pro dospělé40 Kč pro studenty a seniory, vstupenky lze zakoupit rovnou  na místě. Pořadatelé nabízejí za stejnou cenu lístky i v předprodeji přes vstupenkovou síť  TicketStream, návštěvníci, kteří této možnosti využijí, se vyhnou frontám u vstupu na festival.  

 

Kačina - Zámecké hodování